Does Rodgers keep the surging Burrow at bay?

A divízió vezetője a divízió vezetőjével találkozik vasárnap este az NFL-ben. Azt azonban kevesen gondolták volna, hogy a két csapat közül az egyik a Bengals lesz. De ilyen az NFL 2021-ben – egyik meglepetés követi a másikat.

Bár a Packers még mindig a párharc favoritjának számít, a korábbi években valószínűleg kétszámjegyű előny mára öt pont alá zsugorodott, és nem csak a Cincinnati hazai előnye miatt.

Mindezek ellenére újabb erődemonstrációt várunk a Green Baytől, amely a katasztrofális kezdés óta folyamatosan javul, és a hétvégén esélyt sem adott a Pittsburgh Steelersnek.

A Bengals vs. Packers mérkőzésen tehát a mi jóslatunk egy idegenbeli győzelem Aaron Rodgers és társai számára, akik még mindig egy számmal a Bengals előtt járnak, különösen támadásban. Még akkor is, ha Joe Burrow igényt tart arra, hogy egyszer majd a Packers QB-jét váltsa MVP-ként.

A vasárnapi mérkőzés kezdete 19 órakor lesz Cincinnatiben. Élőben nézhető a ran.de vagy a DAZN.

oldalon.

Egyesült Államok Cincinnati Bengals – Statisztikák és jelenlegi formája

A Bengals 3-1-re kezdte a szezont, és vezeti az AFC-t. Ez meglepő, figyelembe véve a divízióban lévő versenytársakat, de azt is mutatja, hogy a Cincinnati jól eltalálta a 2020-as draft első számú választását.

Mert Joe Burrow teljesít. A jelenlegi 113,8 pontos átlagos passer ratingjével nem csak Tom Brady és Josh Allen előtt jár, de még a regnáló MVP Rodgers-t is 13 ponttal előzi meg. Ha ez nem egy bejelentés.

How good are the Bengals really?

Mégis egy kicsit falun kell hagyni a templomot, mert a Bengalsnak még nem kellett igazán erős ellenfelek ellen játszania A Steelers már régóta nem olyan jó, mint a hírneve, és még a Bears ellen is kikaptak, akik szintén nem olyan erősek, mint régen.

A Packersszel most az első topcsapat érkezik Cincinnatihez, ezért mi sem hiszünk a sikerben. Bár a Packersnek sokkal erősebb csapatok ellen kellett játszania, és csak három pontot szerzett az első játéknapon, máris több támadópontjuk van, mint a Cincinnatié.

Cincinnati eddig kevés labdaszerzéssel

A Bengalsnak javítania kell a turnover arányán. -1-gyel inkább a liga hátsó felében vannak, és szintén három pont itt a Packers. Mindössze egy kényszerített fumble-t és mindössze három interceptiont sikerült elérniük.

Mivel a nagyon labdabiztos Rodgers ellen nem valószínű, hogy ez sikerülni fog nekik, ezért ezen a meccsen is ők az egyértelmű esélytelenek. A három hendikeppontot továbbra is túl kevésnek látjuk, ezért a Green Bay-4-re való fogadás is ígéretes opció a Bengals vs. Packers mérkőzésen.

Key Players:
QB: Joe Burrow
– RB: Joe Mixon
– WR: Ja’Marr Chase
– TE: Jonah Williams
– K: Evan McPherson

United States Green Bay Packers – Statisztikák & Jelenlegi forma

Aaron Rodgersnek ingerültnek kell lennie ahhoz, hogy a legjobb formáját hozza. A Saints elleni 1. héten nyújtott szánalmas teljesítménye után sok szakértő már arról beszélt, hogy a sztár le fog fogyni, és hogy már egyáltalán nem áll készen.

Ezt senki sem mondja most, négy játéknap után. Mindeközben a Packers visszatért az NFC North első helyére, és ha minden a tervek szerint alakul, a szezon végéig nem is adja fel ezt a pozíciót. Ki fogja megállítani őket? A Medvék? Soha.

Green Bay az egyik legmenőbb csapat

Sok minden szól most a Green Bay mellett. Aaron Rodgers csúcsformában van, és támadásban az egyik legerősebb csapat jelenleg. A legutóbbi három meccsükön átlagosan 30,7 pontot dobtak, pontosan kilenccel többet, mint a Bengals ebben az időszakban

Ez máris egy sokkal robbanékonyabb támadójátékról beszél, amely Aaron Jones futó és Davante Adams legjobb elkapója körül összpontosul. Randall Cobb az elmúlt hetekben Rodgers első számú játékmestere lett. A Steelers ellen vasárnap 69 yardot és két touchdownt szerzett.

Védekezésben mindkettő nagyjából egyenlő

Szóval támadásban a Packerst látjuk előrébb, de mi a helyzet védekezésben? Ez az a pont, ahol a statisztikák egy kicsit megtévesztőek. A Cincinnati 6,2 ponttal kevesebbet enged meccsenként, de a Green Bay jobb a meccsenkénti yardok tekintetében.

Ráadásul a szezon elején volt az a katasztrófa-meccsük. Ezért mi döntetlent mondanánk a védelem számára, ami végső soron ismét a Packers mellett szól. A Bengalst is felül kell múlniuk.

A Cincinnati vs. Bengals mérkőzésen a Packers esélyei szintén még mindig nagyon jók. Mi a legfeljebb egy touchdown előnyig terjedő hátrányt teljesen elfogadhatónak tartanánk. Az egyik -4-től az érték már a nagyon jó tartományban van.

Kulcsszereplők:

QB: Aaron Rodgers
– RB: Aaron Jones
– WR: Davante Adams
– TE: Robert Tonyan
– K: Mason Crosby

Cincinnati Bengals – Green Bay Packers Head-to-head összehasonlítás / H2H rekord

Az ezredfordulón a Packersnek csak egyszer sikerült nyernie a Bengals ellen. Ez azonban rosszabbul hangzik, mint amilyen valójában. Fordítva is mondhatnánk, hogy nyolc éve veretlenek a Cincinnati ellen.

Ennek oka, hogy a két csapat csak négyévente játszik egymással, ami szintén kevésbé teszi értelmezhetővé a közvetlen összehasonlítást. Inkább a jelenlegi formára kell hagyatkoznunk, ami mindkettőjük számára jó irányba halad.

A Packersnél azonban még feljebb van, és az erősebb ellenfelek ellen is nyertek. A Bengals – Packers mérkőzésen tehát minden Green Bayre tett fogadás előnyben részesítendő, esetleg over-ponttal kombinálva is.

Egyesült Államok Cincinnati Bengals – Green Bay Packers Egyesült Államok Pick

Az 1. számú Pick Burrow játszik a 24. számú Pick Rodgers ellen. Ugyanakkor ez az egyetlen pont, ahol Burrow előnyben van. Rodgersnek egyébként vasárnap a pályán kellene egyértelművé tennie, hogy ki viseli még mindig a nadrágot az NFL-ben.

Tehát a Bengals – Packers mérkőzésen a Green Bay -4-es tipp a kedvenc fogadási lehetőségünk
, amelyet szorosan követ a Green Bay + Over points kombinált fogadás. Az első opció azonban egy kicsit biztonságosabbnak tűnik, mivel a Packers védelme is tűzben van az utóbbi időben

Amikor fogadási alternatívák után nézünk, egy játékos tűnik ki, aki mostanában nagyon menő, Randall Cobb. A Bengals – Packers mérkőzésen Cobb touchdownjára fogadni nem csak vonzó oddsot kínál, de jelenlegi formáját tekintve ajánlott is

Lämna ett svar