Avanciert Cadiz auch unter Druck zum Favoritenschreck?

În multe campionate, se întâmplă din ce în ce mai des ca nu calitatea echipelor individuale sau desfășurarea meciului de până acum să mai fie decisive pentru distribuirea cotelor, ci mai degrabă constelația de start pe care meciul respectiv o aduce pentru clasament. Nu există o altă explicație, de exemplu, pentru cota mare de 2,25 pe o victorie în deplasare a campioanei și finalistei Ligii Campionilor între Cadiz și Real Madrid.

Faptul este că vizitatorii nu au nicio miză, în timp ce echipa gazdă ocupă în prezent ultimul loc de ne retrogradare, dar este departe de a fi sigură, având în vedere că are un avans de doar două puncte.

Dar dacă această poziție de plecare trebuie să conducă neapărat la atribuirea în avans a unei rate de victorie atât de ridicate familiei regale, ar trebui totuși să fie pusă sub semnul întrebării în mod critic. Deja în timpul săptămânii, echipa lui Ancelotti a avut câștig de cauză în fața unei candidate la retrogradare precum Levante, cu un 6-0 categoric. În acest context, ne aventurăm să facem un pronostic între Cadiz și Real Madrid în care victoria în deplasare oferă ceva valoare.

Cadiz – Statistici & forma actuală

Cadiz joacă un sezon nebun până acum. Nebunie în sensul că echipa de pe locul 12 de anul trecut a câștigat doar șapte meciuri și are încă șanse reale de a rămâne în campionat cu două zile înainte de final. Sunt cu două puncte în fața primului loc retrogradabil. Emoțiile par să fie garantate, pentru că în ultima zi de campionat, pe ordinea de zi se află încă duelul direct de la Alaves, penultimul din clasament. Cu toate acestea, totul este în mâinile lor.

Acest lucru se datorează parțial faptului că andaluzii au pierdut «doar» 15 meciuri, ceea ce este semnificativ mai puțin decât cele trei echipe din spatele lor în clasament. Un număr impresionant de 14 remize completează bilanțul.

Cadiz surprinde în fața unor cluburi de top

În meciurile individuale, spaniolii din sudul țării au reușit să se ridice de fiecare dată deasupra lor. Mai ales împotriva echipelor de top din campionat, Cadiz a arătat de obicei foarte bine. În prima manșă cu Real Madrid, de exemplu, echipa antrenorului Sergio, care nu se afla încă pe bancă la acel moment, ci a fost angajat ca nou manager abia după o serie negativă la jumătatea lunii ianuarie, a luptat pentru a obține o remiză de 0-0. În ultimele săptămâni, au luat toate cele trei puncte de pe Camp Nou, au smuls un punct de la Sevilla și au învins Villarreal, semifinalistă a Ligii Campionilor.

Poate că tocmai acest statut de favorită explică cotele de pe piața celor trei înaintea confruntării dintre Cadiz și Real Madrid. Cu toate acestea, nu trebuie neglijat faptul că, statistic, «Amarillos» sunt cea mai slabă echipă de acasă din La Liga. Trei victorii pe teren propriu sunt compensate de opt egaluri și șapte înfrângeri. Doar alte trei echipe au marcat mai puține goluri pe teren propriu.

Agenție preconizată pentru Cadiz:
Ledesma; Akapo, Akapo, Hernandez, Chust, Espino; Sobrino, Mari, Alcaraz, Idrissi; Negredo, Perez

Ultimele meciuri jucate de Cadiz:

La Liga
16/05/2022 – Cadiz 1 – 1 Real Madrid

12/05/2022 – Real Sociedad 3 – 0 Cadiz

07/05/2022 – Cadiz 3 – 0 Elche

30/04/2022 – Sevilla FC 1 – 1 Cadiz

22/04/2022 – Cadiz 2 – 3 Athletic Bilbao

Real Madrid – Statistici & forma actuală

Pentru madrileni, totul în aceste zile și săptămâni este subordonat finalei Ligii Campionilor de la sfârșitul lunii mai, la Paris, împotriva lui Liverpool. Scopul este de a găsi combinația potrivită. Pe de o parte, profesioniștii nu trebuie să-și piardă forma și ritmul. Pe de altă parte, Carlo Ancelotti vrea să gestioneze volumul de muncă al jucătorilor săi în așa fel încât nimeni să nu se accidenteze sau să fie mai puțin odihnit la meciul de titlu din prima divizie.

Cât de serios mai ia Realul în serios campionatul?

Acum, când vine vorba de meciuri în care sunt implicați membrii familiei regale, este întotdeauna o întrebare legitimă în acest moment cu privire la personalul care va fi prezent. După ce aproape toate vedetele au fost în unsprezece de start în victoria cu 6-0 cu Levante din cursul săptămânii, nu este exclus ca antrenorul să facă rotații. Cu toate acestea, credem că un unsprezece B îmbunătățit al campionilor ar trebui să fie capabil să învingă o candidată la retrogradare.

Desigur, statisticile sau jucătorii cu cifre din sezonul de până acum își pierd în continuare importanța, motiv pentru care nu dorim să le aprofundăm în acest moment. Cu toate acestea, este clar că ambiția sportivă și, de asemenea, onoarea galacticilor le interzice să abordeze această întâlnire cu mai puțin de 100%. Datorită experienței enorme, suntem convinși că pariul pe o victorie în deplasare între Cadiz și Real Madrid este cel mai probabil rezultat.

Echipa preconizată a lui Real Madrid:
Courtois; Carvajal, Carvajal, Militao, Nacho, Mendy; Valverde, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Benzema, Vinicius

Ultimele meciuri jucate de Real Madrid:

La Liga
16/05/2022 – Cadiz 1 – 1 Real Madrid

13/05/2022 – Real Madrid 6 – 0 Levante

09/05/2022 – Atletico Madrid 1 – 0 Real Madrid

Finala Ligii Campionilor
05/05/2022 – Real Madrid3 – 1 Manchester City

La Liga
30/04/2022 – Real Madrid 4 – 0 Espanyol

Cadiz – Real Madrid Comparație directă / Bilanț H2H

Compararea directă nu lasă nici ea întrebări fără răspuns, deși andaluzii au reușit să deranjeze din când în când în trecutul recent pe greii din capitală. În total, însă, sunt 19 victorii în 27 de confruntări în prima ligă spaniolă (patru egaluri, patru înfrângeri).

Cu toate acestea, bilanțul ultimelor trei întâlniri din 2020 și 2021 este egal. Cadiz a câștigat anul trecut la Madrid, dar a pierdut returul. Au remizat în prima etapă din actualul sezon.

Cadiz – Real Madrid pont

Ar trebui spus în prealabil că afinitatea pentru risc sub forma nivelului de pariere ar trebui să scadă mai degrabă în ultimele zile de meci. Având în vedere constelațiile, evoluțiile nebunești ale meciurilor și rezultatele neașteptate sunt practic la ordinea zilei. În același timp, distribuția cotațiilor oferă, în mod natural, și oportunități, de exemplu, duminică, în La Liga spaniolă.

Acolo se ajunge la confruntarea dintre Cadiz și Real Madrid. Conform cotelor de pariuri, campioana și finalista Ligii Campionilor nu este nici pe departe o favorită atât de clară pe cât s-ar fi așteptat. Motivul este simplu: andaluzii încă se luptă pentru a rămâne în campionat și au nevoie de fiecare punct, în timp ce vizitatorii din capitală lasă sezonul să se scurgă încet-încet și cu siguranță nu vor să se accidenteze.

În ciuda acestui fapt, calitatea galacticilor este de necontestat, indiferent de jucătorii care vor fi în cele din urmă pe teren. În plus, sudicii spanioli reprezintă cea mai slabă echipă gazdă din campionat. Presiunea este și pe echipa gazdă, mai ales că este în pericol de a aluneca pe primul loc retrogradabil. Poziția de start este, așadar, diferită față de multe alte dueluri împotriva echipelor de top, în care echipa lui Sergio a fost destul de convingătoare.

Deja una respuesta