Joc tare în Toronto?

Toronto Raptors primește vizita celor de la Charlotte Hornets pe 26.01.2022. Ambele echipe se află în mijlocul Conferinței de Est, motiv pentru care se anunță un duel echilibrat.

Toronto Raptors – Statistici & forma actuală

Astăzi, echipa gazdă a fost învinsă recent de Portland pe teren propriu, iar canadienii și-au provocat singuri înfrângerea cu o primă repriză complet dezolantă, în care au marcat doar 34 de puncte!

A fost a doua înfrângere acasă la rând, iar un adevărat bonus de casă nu poate fi identificat în cazul trupelor de infirmiere, deoarece rata de victorie este, în principiu, de doar 50% în meciurile de acasă.

Charlotte Hornets – Statistici & forma actuală

Hornele au fost învinse în egală măsură în ultimul meci: Aceștia au suferit o înfrângere surprinzător de clară în fața celor de la Hawks, care a pus capăt unei serii de trei victorii pentru vizitatori.

Unul dintre motive a fost cu siguranță absența lui Gordon Hayward din cauza unei accidentări, dar împotriva celor de la Raptors, micul atacant jucăuș ar trebui să fie acum din nou la bord. Colegul său, Miles Bridges, este și el într-o formă foarte bună.

Jucătorul de 23 de ani a marcat un nou record al carierei, 38 de puncte în meciul de pe terenul lui Knicks, în urmă cu puțin peste o săptămână, iar Bridges marchează deja mai mult în deplasare decât acasă: media sa de puncte în meciurile din deplasare este de 21,2, în timp ce în cele de acasă are o medie de 18,5 puncte.

Toronto Raptors – Charlotte Hornets Tip

Acasă este șubredă în acest moment și și-a pierdut constanța de la începutul lunii, cu șase victorii la rând. Vizitatorii, în schimb, par mai stabili, dar sunt îngrijorați de Hayward la linia de trei, a cărui absență a contribuit deja la înfrângerea cu Atlanta.

Pentru meciul dintre Toronto Raptors și Charlotte Hornets, pronosticul prevede o victorie a vizitatorilor din Carolina de Nord, inclusiv un handicap de +5,5 puncte pentru aceștia. Este de așteptat un meci foarte strâns, motiv pentru care cel puțin nu se întrevede o înfrângere clară pentru trupele antrenorului James Borrego.

Pronosticul este susținut de ultimele trei victorii ale canadienilor în fața celor de la Hornets, care au fost întotdeauna foarte strânse, cu un avans maxim de trei puncte, iar ultimul duel direct a fost chiar în favoarea oaspeților.

Lämna ett svar