Marseille nu trebuie să piardă

Marseille și Lokomotive Moscova se înfruntă în ultima zi a fazei grupelor din Europa League. Marseille se află în prezent pe locul trei, ceea ce îi dă dreptul cel puțin la retrogradarea în Conference League. Cu toate acestea, acesta este și cel mai înalt sentiment.

Înainte de meciul dintre Marseille și Lokomotive Moscova, cotele arată că gazdele sunt favorite. Cu toate acestea, Marseille joacă un sezon în care, deși multe elemente arată bine, câteva întrebări rămân fără răspuns.

Doar cu o victorie, vizitatorii din Rusia mai pot termina pe locul trei. Lovitura de începere a acestui meci de pe Stade Velodrome este joi seara târziu, în consecință la ora 21:00.

Marseille – Statistici & forma actuală

Marseille joacă un sezon solid în general și se află în fruntea clasamentului pe teren propriu în Ligue 1. Cu toate acestea, a suferit o înfrângere cu 2-1 în weekend în fața echipei momentului în Ligue 1, Stade Brestois. Marseille are acum sarcina de a-și consolida locul trei înainte de ultima zi din Europa League. Asta înseamnă că va rămâne în Europa la iarnă, grație Ligii Conferințelor.

Înaintea meciului dintre Marseille și Lokomotive Moscova, cotele de la cele mai bune case de pariuri arată că Marseille este favorită de către pariori. La nivel individual, francezii au cu siguranță avantaje față de ruși pe partea lor și nu există probleme de personal în acest moment.

Este frapant faptul că Marseille nu a câștigat încă niciun meci în Europa League. Patru partide s-au încheiat la egalitate, acesta fiind cel mai bun scor din această competiție. Marseille a pierdut chiar și ultimul meci la Galatasaray. Unsprezecele lui Sampaoli duce lipsă de consistență pentru a avea un sezon foarte bun, cu două victorii și două înfrângeri în ultimele patru meciuri competiționale.

Marseille: Va rezista apărarea?

Nu este ușor să înțelegi ce înseamnă Marseille. În campionat, ultima dată au fost cinci meciuri la rând fără gol primit, urmând ca între timp să primească două goluri la Brest și patru la Istanbul. Apărarea este foarte stabilă în zilele bune, iar sistemul cu un mare control al jocului funcționează adesea foarte bine. Când nu se întâmplă așa, apar probleme mari.

Așadar, nu există o mare consecvență atunci când vine vorba de OM. Nici în apărare, nici măcar în statisticile ofensive. Doar în ceea ce privește posesia, Marseille este aproape întotdeauna la un nivel foarte ridicat. Având în vedere că o iarnă în Europa vine și cu venituri care pot fi obținute în Liga Conferințelor, Sampaoli ar trebui să alinieze o echipă care să fie cel puțin aproape de primul unsprezece.

După aceea, depinde foarte mult de modul în care ambele echipe vor intra în joc. Dacă oaspeții mai vor să petreacă iarna în Europa, trebuie să câștige. Acest lucru ar putea deschide spații. Prin urmare, înaintea meciului Marseille vs Lokomotive Moscova, pronosticul nostru este că vor cădea mai mult de 2.5 goluri.

Echipa preconizată a lui Marseille:
Pau Lopez – Lirola, Lirola, Saliba, Caleta-Car, Amavi – Kamara, Guendouzi, Gerson, Payet, Luis Henrique – Milik

Ultimele meciuri jucate de Marseille:

Ligue 1
12/04 2021 – Marseille 1 – 2 Brest

12/01 2021 – Nantes 0 – 1 Marseille

11/28 2021 – Marseille 1 – 0 Troyes

Europa League Grp. E
11/25 2021 – Galatasaray 4 – 2 Marseille

Ligue 1
11/07 2021 – Marseille 0 – 0 Metz

Lokomotive Moscova – Statistici și forma actuală

Există cu siguranță asemănări între gazdele de la Marseille și oaspeții de la Lokomotive Moscova. Ambele au încă șanse să termine pe locul trei și ambele nu au câștigat încă niciun meci în această competiție. Lokomotive Moscova trebuie să schimbe acest lucru pentru a continua să joace cel puțin un rol în Liga Conferințelor.

Problemele din Europa sunt evidente, în cinci meciuri din grupe echipa antrenorului german Markus Gisdol a marcat doar două goluri. Este prea puțin, mai ales că Moscova nu a reușit să păstreze un ”zero” în apărare în niciunul dintre meciuri.

De altfel, aceasta este și problema din campionat. Lokomotive Moscova arată câteva abordări ofensive bune, dar a marcat doar de trei ori. În plus, au pierdut ultimele trei meciuri în Premier League. Rămâne de văzut dacă acest lucru se corelează cu agitația din jurul plecării lui Rangnick la Manchester United, dar în orice caz forma nu vorbește în favoarea vizitatorilor.

”Forma vorbește clar împotriva oaspeților.

Lokomotive Moscova a pierdut repetiția generală pentru acest meci cu 0:1 împotriva FC Ural în weekend, în campionat echipa este doar pe locul șase în clasament, ceea ce nu este pretenția. Dacă Gisdol și echipa sa vor pierde și la Marsilia, antrenorul va fi criticat și mai mult. Nici bilanțul din deplasare nu este încurajator, rușii au câștigat doar două din cele unsprezece meciuri disputate în deplasare în acest sezon.

Nu sunt de așteptat prea multe tactici. Vizitatorii trebuie să joace în față și ar putea fi pedepsiți pentru asta de o echipă mai bună din punct de vedere individual. Prin urmare, înaintea meciului Marseille vs Lokomotive Moscova, pontul nostru este că se vor înscrie mai mult de 2.5 goluri.

Locuțiunea preconizată pentru Lokomotive Moscova:
Savin – Nenakhov, Jedvaj, Pablo, Rybus – Maradishvilli, Beka Beka, Rybchinskyi, Kamano, Kerk – Smolov

Ultimele meciuri jucate de Lokomotive Moscova:

Premier League
12/04 2021 – Lokomotive Moscova 0 – 1 Ural Ekaterinburg

11/29 2021 – Arsenal Tula 3 – 1 Lokomotive Moscova

Europa League Grp. E
11/25 2021 – Lokomotive Moscova 0 – 3 Lazio Roma

Premier League
11/20 2021 – Lokomotive Moscova 1 – 2 FK Akhmat

11/07 2021 – Spartak Moscova 1 – 1 Lokomotive Moscova

Marseille – Lokomotive Moscow Comparație directă / Record H2H

Ambele echipe s-au întâlnit în prima manșă pentru prima dată în istoria lor în cupele europene. Meciul s-a încheiat 1-1, motiv pentru care nu există un avantaj pentru o echipă în comparația directă

Marseille – Lokomotive Moscow Tip

Marseille joacă un sezon bun în general, dar nu s-a prezentat încă foarte bine pe plan internațional. Pentru Lokomotive Moscova, se aplică și a doua parte a acestei afirmații, dar sezonul în ansamblu poate fi descris mai degrabă ca fiind mediu. Ceea ce au în comun amândouă este că au uneori probleme în defensivă, rușii mai consistent.

Marseille are nevoie de un punct pentru locul trei, vizitatorii trebuie să își asume riscuri. Multe goluri sunt, prin urmare, destul de posibile, așa că înainte de meciul Marsilia vs Lokomotive Moscova, pronosticul nostru la o cotă interesantă este că se vor înscrie mai mult de 2,5 goluri.

Lämna ett svar