Ultimul meci din Main Round

Ultimul meci din turul principal al Campionatului European de handbal are de toate. Nu se întâlnesc echipe mai puțin importante decât campioana mondială și campioana olimpică. Danemarca contra Franței, nu se mai poate face mare lucru în handbalul mondial. Este foarte posibil ca această confruntare să se repete în finală, dar mai este mult până atunci, mai ales pentru Equipe Tricolore.

Danezii pot fi destul de relaxați în privința acestui meci. Cu 8:0 puncte conduc în clasamentul grupei I a turului principal și sunt deja sigure în semifinale. Singura întrebare este dacă vor intra în turul medaliei pe primul sau al doilea loc în grupă. Chiar și un rezultat de egalitate este suficient pentru campionii mondiali pentru a obține victoria în grupă.

Nici pentru Franța situația nu este atât de complicată. În prezent au 6:2 puncte. Cu o victorie, vor trece de Vikings și vor câștiga grupa. O remiză ar fi cu siguranță suficientă pentru locul doi. Cu o înfrângere, însă, francezii pot rata calificarea în semifinale dacă Islanda învinge Muntenegru după-amiază

Presiunea este în mod clar pe umerii Les Bleus. Cu toate acestea, această echipă experimentată a dovedit de multe ori în multe bătălii din ultimii ani că poate face față presiunii. Cu toate acestea, ei sunt considerați ușor outsideri în fața campionilor mondiali și tindem să pariem pe o victorie a vikingilor în meciul dintre Danemarca și Franța.

Danemarca – Statistici și forma actuală

Danezii sunt din nou echipa de bătut la acest Campionat European de handbal dacă vor să câștige titlul. Danezii sunt singura echipă care a câștigat toate cele șase meciuri disputate până acum la turneu. Echipa lui Nikolaj Jacobsen este considerată în continuare principala favorită la titlul de campioană europeană. Vikingii au marea calitate de a fi mereu în stare să meargă mai departe în meciurile strânse.
Vă puteți baza pe Mikkel Hansen

W

Acest lucru este valabil pentru portarul Niklas Landin, dar mai ales pentru superstarul Mikkel Hansen, care aproape de unul singur i-a eliminat pe croați în runda principală, de exemplu. Ultima înfrângere a danezilor a fost în finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo, împotriva Franței. Este greu de conceput că vikingii vor fi, prin urmare, doar cu jumătate de normă miercuri, chiar dacă antrenorul Nikolaj Jacobsen a mutat în mod clar prioritățile spre semifinale.

De la acea înfrângere din finala olimpică, însă, au urmat zece victorii la rând, inclusiv un meci de verificare împotriva echipei tricolore. În Campionatul European, nu au existat dificultăți majore în toate cele șase meciuri de până acum. Cea mai apropiată a fost victoria la două goluri împotriva croaților. Prin urmare, înainte de duelul dintre Danemarca și Franța, ne uităm în principal la cotele pentru o victorie a campionilor mondiali.

În ceea ce privește personalul, lucrurile arată foarte bine pentru danezi. Extrema dreaptă Johan Hansen a fost nevoit să plece accidentat și a fost înlocuit de Hans Lindberg. Jucătorul de 40 de ani de la Füchse Berlin nu poate ajuta echipa nici în acest moment, deoarece este singurul din echipa daneză care a fost depistat pozitiv la Campionatul European și a trebuit să intre în carantină.

Echipa Danemarcei:
Gol: N. Landin, Green, Möller
Fundași: Lauge, Mensah Larsen, Möllgaard, M. Hansen, Andersson, Mensing, Holm, Kirkelökke, Gidsel.
Aripa stângă: M. Landin, E. Jakobsen
Aripa dreaptă: Svan, Lindberg
Cerc: Antonsen, Saugstrup, Toft Hansen, Hald
Antrenor: N. Jakobsen

Ultimele meciuri ale Danemarcei:

W

European Championships Main Round Grp. 1
01/24 2022 – Danemarca 35 – 23 Olanda

01/22 2022 2022 – Danemarca 27 – 25 Croația

01/20 2022 2022 – Danemarca 28 – 24 Islanda

European Championships Preliminary Round Grp. A
01/17 2022 – Macedonia de Nord 21 – 31 Danemarca

01/15 2022 2022 – Slovenia 23 – 34 Danemarca

Franța – Statistici & forma actuală

O echipă ca Franța este întotdeauna capabilă de orice. Numeroasele titluri și medalii din ultimii ani arată că echipa tricoloră este obișnuită să joace meciurile mari. În plus, sunt, de asemenea, capabili să le joace cu succes. Totuși, Les Bleus speră că un meci reușit nu va fi neapărat necesar împotriva campionilor mondiali. Dacă Islanda nu câștigă după-amiaza cu Muntenegru, francezii ar fi în semifinale înainte de startul propriului meci.

V

W

Campioanele olimpice nu și-au permis nicio perioadă de slăbiciune majoră până acum la Campionatul European. Cu trei victorii în fața Croației, Ucrainei și Serbiei, echipa a trecut fără probleme de turul preliminar. Acolo, proaspeții jucători olandezi au fost mai întâi surclasați la zece goluri, înainte ca prăbușirea să vină împotriva Islandei. Francezii nu au reușit aproape nimic și au pierdut la opt goluri diferență. Trebuie să vă gândiți cu mult timp în urmă, când s-a întâmplat ultima dată acest lucru cu francezii.

Luni, însă, și-au arătat din nou partea bună și au obținut o victorie importantă împotriva Muntenegrului. Meciul a fost decis încă de la început, iar Les Bleus au reușit să economisească ceva energie, de care vor avea nevoie împotriva campionilor mondiali. Cu toate acestea, suntem de acord cu casele de pariuri testate și tindem să prezicem o victorie daneză între Danemarca și Franța.

Alături de Ludovic Fabregas și Karl Konan, doi jucători au revenit din carantina contra Muntenegrului. De asemenea, este posibil ca Kentin Mahe să poată juca din nou în acest turneu dacă testul va fi negativ. Același lucru este valabil și pentru antrenorul Guillaume Gille, care a ratat ultimele două meciuri ale echipei sale, deoarece a trebuit să se izoleze de echipă după ce a fost depistat pozitiv.

Echipa Franței:
Gol: Gerard, Pardin, Desbonnet
Fundași: Minne, Lagarde, Karabatic, Mahe, Konan, Briet, Richardson, Mem
Aripa stângă: Descat, Nahi
Aripa dreaptă: Lenne, Porte, Kounkoud
Cerc: Tournat, Fabregas, Monar
Antrenor: Gille

Ultimele meciuri jucate de Franța:

European Championships Main Round Grp. 1
01/24 2022 – Muntenegru 27 – 36 Franța

01/22 2022 2022 – Franța 21 – 29 Islanda

01/20 2022 2022 – Franța 34 – 24 Olanda

European Championships Preliminary Round Grp. C
01/17 2022 – Franța 29 – 25 Serbia

01/15 2022 2022 – Franța 36 – 23 Ucraina

Danemarca – Franța Comparație directă / Bilanț H2H

Danemarca vs Franța, acesta este un duel peren în fazele finale ale turneelor majore. De ani de zile, ambele echipe se numără printre cele mai bune din lume și nu este de mirare că aceste două mari puteri își pun amprenta și la Campionatul European. Din 2005, au avut loc 27 de meciuri între aceste două echipe. Comparația directă în această perioadă este în favoarea echipei tricolore cu 14:11 victorii și două remize.

Ultimul meci important a fost finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo din vară, de altfel a doua finală olimpică consecutivă între cele două echipe. Franța a cucerit medalia de aur în Japonia după o victorie cu 25:23. Prima revanșă daneză a venit în noiembrie, când echipa lui Nikolaj Jacobsen a câștigat un meci test cu o victorie clară, 31:26.

Danemarca – Franța bacșiș

Așteptarea pentru acest meci nu putea fi mai mare. Campionii mondiali îi înfruntă pe campionii olimpici într-o revanșă a finalei olimpice. Pentru danezi, însă, nu este vorba încă de orice. Prin urmare, Nicolaj Jacobsen va căuta să se asigure că jucătorii săi nu joacă prea multe minute pentru a fi proaspeți în semifinale.

Cu toate acestea, danezii ar dori să elimine Equipe Tricolore, deoarece au în prezent zece victorii în palmares, dar înainte de asta Franța a fost cea care le-a administrat o înfrângere campionilor mondiali. Dacă vikingii trebuie să se teamă de un adversar, poate chiar într-o posibilă finală, acela este francezul. Acesta este un alt motiv pentru care credem că danezii vor profita de această oportunitate și își vor încorda mușchii. Prin urmare, înclinăm în continuare spre un pont pe un succes danez între Danemarca și Franța.

Poate că toată tensiunea dinaintea acestei confruntări se va dizolva după-amiază. În cazul în care Islanda nu câștigă împotriva Muntenegrului, danezii și francezii vor folosi acest ultim meci din grupă ca un ultim test pentru semifinale. Cu toate acestea, îi vedem pe vikingi ca fiind mai puternici și în acest caz și am decis să pariem pe o victorie a campionilor mondiali între Danemarca și Franța.

Lämna ett svar