Va face din nou diferența apărarea lui Flames?

”Următorul gol decide” se spune adesea spre finalul unui meci, indiferent de sport. Dar în meciul dintre Dallas Stars și Calgary Flames, acest adagiu capătă o semnificație mai mare încă de la prima confruntare.

În ambele dueluri precedente, un singur gol a făcut diferența. Faptul că a fost un gol în finalul meciului 2 – las-o baltă. În general, am reușit să admirăm două meciuri solide de 1:0 până acum. Un lucru destul de rar în hocheiul pe gheață.

Deci, din nou, în meciul 3 de sâmbătă, ar trebui să se reducă la a nu face greșeli inutile pentru a evita primirea primului gol. Cel care conduce cu 1-0 câștigă întotdeauna, ar putea fi, prin urmare, mai adevărat în această serie decât în oricare alta.

Astfel, pentru Stars vs. Flames, pronosticul nostru pentru meciul care urmează este un alt meci cu scoruri mici, în care ar trebui să fie strâns. Așadar, desigur, pariurile sub puncte, precum și pariurile cu handicap pe Dallas merită o privire mai atentă.

Dallas Stars – Statistici și formă actuală

Stelele au fost deja un adversar ingrat în sezonul regulat și sunt din nou cu jocul lor fizic și sau mai ales în playoff. Flames, care sunt considerate cofavorite, vor trebui să se întindă foarte mult.

Cu 36 de lovituri și nu mai puțin de 20 de lovituri blocate, au făcut viața grea canadienilor în meciul 2 și au câștigat meciul cu 2-0, în ciuda a doar 23 de aruncări.

Stars cu tactici pur defensive

Este ușor de văzut că Stars nu sunt foarte preocupate să joace rapid și constructiv în acest meci. În primele două dueluri, de exemplu, au reușit doar 39 de șuturi pe poartă.

Prin comparație, Avalanche a avut 51 de aruncări în al doilea meci cu Nashville. Așa că nu e de mirare că Stars a reușit doar un gol în jocul normal și un gol în poarta goală.

Ajutorarea este totul

Așa că această serie pare a fi una în care, în final, 80% din ea se va rezuma la portar și 20% la cine va profita mai bine de puținele ocazii pe care le are. Așadar, acest meci a devenit aproape o afacere 50-50 – ceea ce este deja un mare pas înainte pentru Dallas.

Astfel, la Stars vs Flames, cotele pe Dallas sunt egale și pentru a paria corect. Cu toate acestea, există, desigur, un pariu care are și mai mult sens aici, și anume pariul pe puncte inferioare. Credem că este foarte puțin probabil să se marcheze mai mult de 5.0 goluri în această confruntare.

Jucători cheie:
G: Jake Oettinger
D: Ryan Suter
D: Miro Heiskanen
LW: Jason Robertson
C: Roope Hintz
RW: Joe Pavelski

Calgary Flames – Statistici & forma actuală

The Flames nu se pot ridica la nivelul rolului de favoriți decât într-o măsură limitată până acum. Deși conduc la statistica aruncărilor cu 55:39 până acum, nu au avut prea multe ocazii clare.

De aceea, acum este doar 1:1, iar seria este brusc pe muchie de cuțit. Dacă Flames eșuează în playoff în acest sezon, nu-și vor putea reveni ani de zile.

Flăcări fără un plan B până în prezent

În sezonul regulat, Flames a avut a treia cea mai bună apărare din întreaga NHL, primind 2,51 goluri pe meci. Acum aruncă din nou această forță în ring. Singura problemă este că adversarii pur și simplu nu se joacă.

Acesta este punctul în care devin evidente marile slăbiciuni ale canadienilor: să-și creeze singuri ocazii mari în fața unor echipe profunde și cu un control dur. Iar în meciurile care se termină la scorul de 1-0, se poate întâmpla oricând ceva și un disc poate aluneca în spate.

Fără infracțiune, nu există Cupa Stanley

Dacă motto-ul ”Ofensiva câștigă meciuri – Apărarea câștigă campionate” se aplică de obicei, Flames îl duce la absurd. Fără câteva goluri în plus, nu vor trece nici măcar de primul tur. 0,5 goluri pe meci până acum sunt pur și simplu subterane.

Având în vedere că cele două meciuri anterioare au avut loc la Calgary, nu prea avem speranțe că vor reuși să ridice brusc temperatura în deplasare. Așadar, pentru Dallas vs. Calgary, pe lângă un pariu pe sub puncte, recomandăm și un pariu pe sub 3,5 goluri ale lui Flames.

Jucători cheie:
G: Jacob Marktstrom
D: Noah Hanifin
D: Rasmus Andersson
LW: Johnny Gaudreau
C: Elias Lindholm
RW: Matthew Tkachuk

Dallas Stars – Calgary Flames Comparație directă / H2H-Balansare

Seria din toate timpurile dintre aceste două echipe este pe cale de a fi una dintre cele mai slab marcate din istoria NHL. Recordul negativ într-o serie în cel mai bun din 7 meciuri până în prezent este de zece goluri (2002/2003 Ducks vs. Wild).

Acest record ar putea fi chiar doborât dacă cele două echipe vor continua să joace așa. Acest lucru este oarecum contrazis de sezonul regulat, în care s-au marcat în medie 6,3 goluri în această confruntare în acest sezon. Totuși, acest număr nu este nici pe departe atins în playoff.

Prin urmare, cotele pe sub 5.0 goluri sunt recomandarea noastră clară de pariere pentru Dallas împotriva lui Calgary, urmată de pariurile pe sub 5.0 goluri pentru Stars. Cotele lor de până la 3.05 sunt excelente, deoarece orice este posibil în meciurile cu scoruri mici.

Dallas Stars – Calgary Flames Tip

The Flames trebuie să fie atente să nu lase această serie să degenereze într-o serie cu un scor pur și simplu mic. Pentru că atunci șansele se apropie rapid de 50-50, lucru pe care nu și-l pot dori. Sâmbătă, sunt considerați din nou ușor favoriți, dar doar marginal.

Așadar, un pont pe Dallas este posibil pentru Stars vs. Flames, chiar dacă acest lucru implică, firește, un mic risc. În orice caz, ar fi mai sigur să pariați pe un total de sub 5.0 puncte. Cu atât de puține lovituri totale, nu ar trebui să fie atinse nici măcar în weekend.

O alternativă în acest meci 3 al seriei este și un pariu pe sub 3.5 goluri, pentru că Flames.

Lämna ett svar