Harden – Singur acasă

Brooklyn Nets primește vizita celor de la Los Angeles Lakers, care au înregistrat recorduri, pe 26 ianuarie 2022. Echipa locală ocupă locul 2 în Conferința de Est, în timp ce californienii sunt abia pe locul 8 în Vest.

Brooklyn Nets – Statistici și forma actuală

Nets va trebui să se descurce fără Kyrie Irving pentru meciurile de pe teren propriu, iar cum Kevin Durant este și el accidentat, accentul se pune în principal pe James Harden în meciul care urmează. Cu toate acestea, jucătorul de 32 de ani a avut o prestație foarte bună și în prima confruntare a sezonului cu Lakers, când au lipsit și Irving și Durant.

Barba” a marcat 36 de puncte și a reușit un triple-double la puncte, recuperări și pase decisive. Cu toate acestea, baschetbaliștii din ”Big Apple” nu pot conta pe avantajul terenului propriu. Echipa lui Nash a câștigat doar 52,2 la sută din meciurile disputate pe teren propriu la Barclays Center. Până acum, acest record nu este nimic mai mult decât mediu.

LA Lakers – Statistici & forma actuală

The Lakers rămân imprevizibile, alternând victorii și înfrângeri în ultimele patru meciuri. Pentru o franciză foarte ambițioasă, această nestatornicie nu este, firește, satisfăcătoare. Îmbunătățirea va veni probabil doar odată cu revenirea lui Anthony Davis, dar AD trebuie să continue să lipsească pentru moment din cauza accidentărilor.

Din acest motiv, povara principală se află neîntreruptă pe umerii lui LeBron James, acum în vârstă de 37 de ani. Al doilea cel mai bun marcator din NBA, după Kevin Durant, oferă și el cu regularitate performanțe mari, dar îi lipsește sprijinul, motiv pentru care Lakers continuă să reprezinte doar mediocritatea în Vest.

Brooklyn Nets – LA Lakers Tip

Pentru meciul dintre Brooklyn Nets și Los Angeles Lakers, pronosticul de peste 28,5 puncte al lui James Harden pare profitabil. Fără KD și fără ”Unchiul Drew”, el va fi cel mai important factor în meciul care va urma, la nivel ofensiv.

The Beard” a demonstrat deja că Harden se potrivește cu viitorul adversar în precedentul duel cu californienii din acest sezon, când a reușit o triplă dublă cu 36 de puncte la final și și-a condus echipa spre victorie.

Lämna ett svar