Bwin

100 € Joker bet

 • Bonus program
 • Customer Service
 • Live ticker
 • Security
 • Quotas
 • Live betting
 • Markets
 • In-play bets
 • mobile app
 • Plattform
 • Deposit options
 • bonus points
4

Summary

Bwin er kolossal – en velsmurt massiv maskin. Opptil 90 sports- og spillmedier tilbys, men det er enkelt å navigere gjennom dem alle.

Du finner tre virkelig nyttige Bwin Bet Services på nettstedet: live score, resultater og statistikk.

Innskudd og støtte
Bwin tilbyr en rekke betalingsalternativer: Abaqoos, bankoverføring, Click & Buy, Diners Club, EntroPay, eps, Fast Bank Transfer, GiroPay, iDeal, INSTADEBIT, KalixaPay, Maestro, MasterCard, Moneta, NETELLER, Paybox, PayPal, paysafecard, POLi, Skrill, Visa og WebMoney. Som en ekte bonus insisterer ikke Bwin på at uttak alltid må gjøres ved hjelp av samme metode som du brukte til å gjøre ditt siste innskudd.

Hvis du har spørsmål, har Bwin en hjelpeseksjon full av informasjon. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet der, kan du bruke et enkelt e-postskjema på samme side.

Pros

 • massivt spillutvalg
 • omfattende live strømmer
 • høye kvotenivåer

Cons

 • begrensede greyhound- og hesteløp
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)

Er Bwin den rette sports betting leverandøren for deg ?

Hvis du er ny på online sports betting, eller allerede har en konto hos en annen sports betting leverandør, vil du bli overrasket over hvor mange forskjellige markeder Bwin tilbyr.

Dagens online verden er som et barn i en godterifabrikk for fans av online betting. Det er alle dine gamle favoritter, som William Hill og Mr. Green «s, bet365 og Tipico, for bare å nevne noen få. Det er også en rekke sider som er litt uklare, for eksempel den boblende og stilige korallen eller den moderne innsatsen hjemme.

Hvordan gjør du krav på din Bwin 1.000 kr gratis innsatsbonus?

Bwin tiltrekker seg nye kunder med en gratis innsats på opptil 1.000 kr. Å kvalifisere seg for dette tilbudet er latterlig enkelt!

Bare registrer deg med Bwin på denne LENKEN.

Spill på enhver sportsbegivenhet med minimum 100 kr, men maksimalt 1.000 kr.

Hvis du taper din første innsats, vil opptil 1.000 kr bli kreditert din Bwin-konto som en gratis innsats innen 48 timer.

Vær oppmerksom på leverandørens vilkår for slike bonuser.

Ytterligere tilbud og kampanjer

Bwin Sport tilbyr mange forbedrede odds for fotballakkumulatorer.

Du vil bli informert om ytterligere spilltilbud og kampanjer på daglig basis. Den beste måten å holde seg oppdatert på for dem er å abonnere på Bwins nyhetsbrev. Alternativt kan påloggede medlemmer klikke på «Min konto“ og deretter «Mine bonuser“.

Bwin World Cup 2018-spill

Bwins World Cup 2018 betting plattform er ekstravagant – det er ingen tvil om det. Den allerede pompøse bookmakeren har gått et skritt lenger enn de fleste andre nettsteder og sørget for at spillerne kunne plassere en innsats på sekunder. Layouten er klar, enkel og omtenksom. Antall World Cup 2018-tilbud og -markeder er tilstrekkelig til å utløse en registrering – spesielt når det gjelder de forskjellige innsatsene. De tilbyr referansemarkeder som ikke kan sees på de fleste andre steder – med gode odds for at dommeren kjører finalen.

Du har dekket gratis spill for VM 2018 med en topp velkomstbonus for splitter nye kunder. Med denne avtalen trenger du bare å satse 500 kr på internasjonale vennlige spill før turneringen – for å få en gratis innsats på 100 kr for VM.

Bwin Mobilbetting

Alle kampanjer og tilbud kan spilles på nettet når du laster ned Bwins mobilapp, som er tilgjengelig for Android og App Store.

Bwin har et veldig ryddig grensesnitt for PC-brukere som forklarer alle funksjonene i Bwins mobilapp. Bare besøk m.Bwin.com for å teste brukergrensesnittet selv.

Bwin Sports har vanligvis mer enn 35 000 betting markeder på tilbud, noe som krever et fornuftig brukergrensesnitt for å holde oversikt.

Hvis du har noen av Bwin-bonusene, har de mange måter å bruke dem på!

Direktestrøm

Med Bwin live stream kan du se sportsbegivenhetene dine på farten eller hjemme. Bwin tilbyr live-strømmer i et bredt utvalg av ligaer av favorittsporten sin. Forskjellen til bet365 er at Bwin dessverre ikke sender live Esport-spill fra CS:GO eller Dota. Bwin oppdaterer direkteavspillingskalenderen daglig slik at du kan se sportens direkteavspillinger tidlig nok. Du trenger en registrert konto hos Bwin og et minimum innskudd på 100 kr. Under Sports betting finner du live-arrangementene.

Bwin Bookmaker anmeldelse

Bwin ble grunnlagt i mars 2011 gjennom fusjonen av Party Gaming, som ble grunnlagt i 1997 og raskt ble kjent gjennom Party Poker Online Poker Room, og Bwin Entertainment, som også ble grunnlagt i 1997 og har hovedkontor i Østerrike. Selskapet har hovedkontor i Gibraltar og er notert på London-børsen.

Bwin var en høyprofilert sponsor av fotballklubbene Bayern München, Real Madrid og AC Milan. De har også gitt sitt navn til flere store sportsarrangementer som 2015 Darts World Championship, Moto GP og World Riding Games.

For telefonhenvendelser om Bwin Sport, Casino og Spill, er det en 24-timers kundeservice: telefonnummer (49) 305683700573 for Tyskland og (43) 1253 253 3 for Østerrike.

Bwins Twitter-strøm tilbyr noe flott underholdning, selv om den kan være svært tilbøyelig til fotball. Den finnes på: twitter.com/Bwin

Legg att eit svar